61 80 08 28
info@fitnessdiet.dk
logo
Simpel Kost - og træningsplan
kr. 399,-
Engangsbeløb
Skræddersyet kostplan
Skræddersyet træningsplan
Fitness World/SATS gavekort
Kogebog
Gavekort til fit4food - måltidskasser
Skræddersyet plan med rådgivning
kr. 449,-
Pr måned
Skræddersyet kostplan
Skræddersyet træningsplan
Vurdering af før/efter billeder
Månedlig opfølgning af vægt
Fri rådgivning over mail
Fitness World/SATS gavekort
Kogebog
Gavekort til fit4food - måltidskasser
Adgang til ugentligt nyhedsbrev
Online forløb med eksklusiv adgang
kr. 549,-
Pr måned
Skræddersyet kostplan
Skræddersyet træningsplan
Månedlig opfølgning af vægt, plan
Fri rådgivning og ændring af planen
Fri personlig rådgivning og mail
Fitness world/ SATS gavekort
Kogebog
Gavekort til fit4food
Adgang til ugentligt nyhedsbrev
Adgang til eksklusive blogindlæg
Gavekort til kosttilskud.

Vægttab program

Med vores vægttabs program kan vi hjælpe dig med at tabe vægt, uanset hvordan din livstil og hverdag ser ud. Vi har gennem flere årrækker arbejdet med forskellige typer af klienter, som hver især havde vidt forskellige målsætninger, ambitioner, og ikke mindst tid til rådighed. Med vores ekspertise kan vi hjælpe dig med at opnå din drømmekrop, uden at skulle sulte dig selv, eller gøre brug af lignende metoder. Vi forstår at et vægttab er fysisk og mentalt hårdt, og derfor udarbejder vi altid planer som vores klienter kan holde, uden at give slip på de madretter og søde sager som de bedst kan lide.

Du bestemmer helt selv

Når du bestiller et vægttabs program hos os, så er du med under hele udarbejdelsesprocessen. Du bestemmer helt selv om hvorvidt du vil træne derhjemme eller i et fitness, hvilke typer af mad du vil spise, samt hvor mange gange om ugen du vil træne. Vi tager naturligvis altid højde for om du har nogle nuværende eller tidligere skader som der skal tages hensyn til, eller om der er noget mad som du ikke tåler. Ud fra disse, samt en række andre oplysninger, skræddersyer vi en kost og træningsplan specifikt til dig.
Kostplan
Skræddersyet kostplan til vægttab, sammensat ud fra din livstil, samt dine behov og ønsker.
Træningsplan
Skræddersyet træningsplan til vægttab, uanset hvor erfaren du er, og hvor meget du ønsker at træne.
Support
Du vil få løbende support og rådgivning over telefon, sms og mail. Herudover laver vi også løbende ændringer i din plan.
Tilfredshedsgaranti
Vi tilbyder altid en tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds, så får du pengene tilbage.
Ring til os
på 50 13 34 48
Send en mail
info@fitnessdiet.dk
Åbningstider
Mandag - Fredag: Døgnåbent
Lørdag - Søndag: Døgnåbent

Referencer

Sofie K.
Jeg har været yderst tilfreds med mit forløb hos fitness-diet.dk. Jeg har valgt at tage et 6 måneders forløb, hvor jeg fik en hel del for pengene. Ikke nok med det, så har jeg tabt mig hele 10 kg på blot 6 måneder. Kæmpe anbefaling herfra
Mia B.
Jeg har nu afsluttet min 3 måneders forløb med fitness-diet.dk, og jeg vil gerne give dem en stor anbefaling. De er meget kompetente og dygtige til deres arbejde. Jeg har smidt en del fedt på maven, og er nu 100% tilfreds med min krop
Thomas N.
“Jeg har været igennem et 3 måneders forløb med fitness-diet.dk, og jeg kan ærligt sige at det har været den bedste investering i hele mit liv. Deres folk er top professionelle, og hjælper dig med at skabe en diæt som rent faktisk holder i længden. Da jeg er veganer, tænkte jeg at det ville blive en udfordring for dem at give mig en holdbar diæt som ikke indeholder bønner 6 gange om dagen. Det skal lige siges at jeg har oplevet dette før hos andre såkaldte “vejledere”. For at gøre en lang historie kort, så kan jeg blot sige at de virkelig har hjulpet mig med at opnå min drømmekrop og få en sund livsstil/diæt”

Skriv til os